"Ako ste zeleni iznutra, također ste čisti iznutra!"

 

Klorofil
detoksicira
i čisti krv.

Protiv lošega
zadaha
u ustima.

Kronični ustni zadah - halitoza

Kronični loš zadah halitoza

Kada četkanje zuba i ispiranje usnom vodom više ne pomaže.

Ako se želite riješiti dugotrajne neugodnosti lošeg zadaha onda se je problema potrebno prihvatiti u njegovom izvoru – u crijevima.

Ako imate kroničnih problema sa lošim zadahom iz usta i iste traju dulje vrijeme, onda izvor problema leži dublje nego samo u ustima. Halitoza (kronični loš zadah) je često znak upozorenja o nepravilnostima i problemima u funkcioniranju intestinalnog sustava. Loš zadah iz usta može imati više razloga.

Od bakterija u ustima, želucu ili crijevima, do sporog funkcioniranja crijeva (zbog čega hrana trune i predstavlja izvor hrane za crijevne bakterije), upale sinusa i grla. Jedan od glavnih uzroka za loš zadah je porušena ravnoteža crijevnih bakterija. 

Halitoza - kronični loš zadah iz usta

Halitoza je medicinski izraz za kroničan loš zadah iz usta. Mnogi faktori mogu biti uzrok za nastanak tog neugodnog problema:

 • infekcije u grlu i nosu

 • nepravilan rad jetre

 • konstipacija

 • bolesti desni

 • loša probava

 • loša probava proteina

 • pušenje

Halitoza također može biti znak velike količine toksina u tijelu. Za mnoge ljude koji imaju loš zadah obično četkanje ili ispiranje usnom vodom nije dovoljno za uklanjanje neprijatnog mirisa iz usta. Za one koji imaju kronične probleme sa lošim zadahom u ustima takve vrste rješenje neće biti dovoljno jer se uzrok samog problema nalazi drugdje.

Kronični loš zadah u ustima uzrokuju bakterije u ustima i hrana te crijevni plinovi iz intestinalnog sustava. Djelomično probavljena hrana predstavlja izvor hrane za loše crijevne bakterije. Kada se ove bakterije hrane sa ostacima hrane koju naše tijelo ne može probaviti, u tom procesu kao nusprodukt izlučuju plinove, a ti plinovi dolaze u krvotok, pluća i kožu.

Za mnoge ljude loš zadah predstavlja ozbiljnu neugodnost u svakodnevnom životu, što pak zahtijeva dublji pristup rješavanju problema od samog četkanja zuba, korištenja usne vode, osvježivača daha ili žvakače gume.

 

Klorofil protiv lošeg zadaha – djeluje kao unutarnji dezodorans

Klorofil se pokazao kao izvrstan lijek protiv neutralizacije lošeg zadaha. Klorofil čisti toksine u krvotoku i sadrži antibakterijska i protuupalna svojstva. Klorofil djeluje kao unutarnji dezodorans. Klorofil ima sposobnost da na sebe veže kemijske spojeve koji pridonose ka lošem zadahu. Jedan od glavnih uzroka za loš zadah su hlapljivi sumporni spojevi.

Ove smrdljive čestice nastaju iz dva izvora:

 • od pojedene hrane

 • proizvode ih loše bakterije u želucu i crijevima

 

Klorofil je poznat po tome da učinkovito neutralizira sumporne spojeve. U toj ulozi ima klorofil puno pozitivnih atributa:

 • Jer djeluje unutarnje također djeluje i na tjelesne mirise i miris stopala.

 • Ne sadrži nikakvih kemikalija ili šećera.

 • Djeluje stalno. Sve dok uzimate 100-300 mg klorofila na dan, je to dovoljno da će vaš miris iz usta ostati svjež i danju i noću.

 

Klorofil se također može dobiti iz povrća, međutim, u njemu jednostavno nema dovoljno klorofila da bi tijelu pružao dnevnu dozu od 100-300 mg. Najbolji i najučinkovitiji način za borbu protiv lošeg zadaha je upotreba tekućeg klorofila ili klorofila u obliku kapsula.

 

Probiotici i loš zadah

Loše bakterije u crijevima su glavni uzrok problema lošeg zadaha.
Ako želite trajno riješiti problem sa lošim zadahom, potrebno je ponovno uspostaviti ravnotežu između dobrih i loših bakterija u crijevima.

Porušena ravnoteža između dobrih i loših bakterija je glavni uzrok problema u intestinalnom sustavu. Jedan od tih problema je također loš zadah. Loš zadah nije ništa drugo nego odraz lošeg zdravlja cijelog organizma. Više od 80% imunološkog sustava leži u crijevima i kada u tom dijelu tijela dominiraju loše bakterije, to izaziva cijelu lavinu zdravstvenih problema.

Razrastanje bakterija ne ustavlja se u crijevima nego nastavlja put gore prema želucu i usnoj šupljini (grlo, nos). Bakterije obožavaju vlažna i mekana tkiva (pluća, nos, grlo). Stoga je razrastanje bakterija u tim tkivima vrlo čest i glavni uzročnik lošeg zadaha. Ne zaboravite, svi ti problemi proizlaze iz porušene ravnoteže bakterija u crijevima.

Probiotik u kombinaciji sa klorofilom izvrsna je kombinacija za ozbiljno rješavanje problema sa lošim zadahom. Probiotik PB8 je najprodavaniji za opću upotrebu u SAD-u. Njime ćete obnoviti kolonije dobrih bakterija u crijevnom sustavu. Zdrav crijevni sustav - prijatan zadah.